Carita
Carita

Nöten
Nöten

 

 


gården

Jag som har kaningården heter Malin Thyni. Jag är född 1978 och kommer utsprungligen från Stockholm. Jag började intressera mig för kaniner när jag i lågstadiet gick med i djurklubben i Bandängens parklek mellan Högdalen och Bandhagen i Stockholm. Jag åkte på utställningar och hoppningar med klubbens djur och var med och anordnade tävlingar där andra klubbar kom och tävlade hos oss.

Sommaren 1990 fick jag och min syster en egen kanin - Pyret. Han skulle vi bara låna över sommaren men han fick stanna kvar och blev en familjemedlem som gillade att ligga i soffan och kolla på TV.

Namnet Söderskogens är taget från det ställe där min farfars kaniner och min kanin Bobby bodde. Nu bor vi i Västra Husby, som är ett samhälle söder om Norrköping, i Söderköpings kommun. Jag tror att det var 1995 som jag registrerade mitt kaningårdsnamn i SKHRF. I KAF har jag varit medlem i Stockholm som junior och som senior i Östergötland. I dagsläget är jag bara medlem i Sveriges kaninhoppares Riksförbund och Östergötlands kaninhoppare.

december 2009